W3C

Press och media

W3C:s stab och deltagare i arbetsgrupper är experter på webbteknologier och deras användning. Vi kan hjälpa dig att komma i kontakt med sådana experter, för att besvara frågor om webbteknologier, webbstandarder och hur W3C arbetar. Du kan ta kontakt med svenska W3C-kontoret eller direkt med W3C:s centrala kommunikationsstab och framföra dina frågor och önskemål.

Få nyheter från W3C

Representanter från press och media kan prenumerera på olika nyhetslistor:

Förfrågan om intervjuer

Sänd alla önskemål om intervjuer till w3t-pr@w3.org.

Observera: För w3t-pr@w3.org använder vi en automatisk svarsmekanism med spamfiltrering; första gången du skickar till den adressen så vill vi att du agerar på det automatiska svaret du får, så att vi kan ta emot ditt brev.

Intervjuer med Tim Berners-Lee

Eftersom det finns så stort efterfrågetryck på kontakt med Tim Berners-Lee, så kan vi inte garantera ett snabbt svar på din förfrågan. Vi gör så gott vi kan att sända svar inom rimlig tid.

Berners-Lee väljer sedan de intervjuer han är mest intresserad av att genomföra, och som hans arbetsbeläggning tillåter. I din förfrågan om intervju, ange ditt namn, det media du skriver för, avsikten och formatet för intervjun, vilket språk i vilken resultatet blir publicerat, och din kontaktadress.

Vi föreslår även att du läser FAQ om Tim Berners-Lee, där nyttigf information kan hittas.

Förfrågan om foton

W3C kan erbjuda fotografier av sin personal, lämpliga att publiceras i artiklar. Vill du använda ett foto på en av vår personal, även av Tim Berners-Lee, var vänlig fyll i formulär med fotoförfrågan. Du behöver inte ha ett konto för att fylla i formuläret, men en epostadress behövs.

Förfrågan om talare

Om du vill ha någon från W3C att tala på ett arrangemang, skriv till w3t-pr@w3.org om inte det är en förfrågan om Tim Berners-Lee. I det fallet hänvisar vi till information om Tim Berners-Lees framträdande som talare.

Kontaktpunkter

Om du vill nå en av W3C:s pressrepresentanter direkt, använd nedanstående information:

Var Vem Epost Telefon
Amerika och Australien Ian Jacobs
Chef för W3C:s kommunikationsavdelning
ij@w3.org +1.718.260.9447
Europa, Afrika och Mellanöstern Marie-Claire Forgue
W3C:s europeiska kommunikationsansvarig
mcf@w3.org +33.492.38.75.94
Asien Naoko Ishikura keio-contact@w3.org +81.466.49.1170